Nyt år og nye kreative påfund

Jeg begyndte sidste år at male på et ret stort billede, som jeg efter lang tid, hvor det faktisk næsten var færdigt gik død i det, fordi det ikke blev helt som jeg gerne ville have det skulle være. Det står derfor og venter på mig, til den dag jeg får lyst til at starte op på det igen.

Efter noget tid med at arbejde på mit lærred, tænkte jeg det kunne være sjovt at forsøge med noget digitalt, jeg er nemlig meget inspireret af Laura Rubin, som er en vanvittig dygtig digital kunstner, så derfor ville jeg også forsøge, og tog derud ud og investerede i en iPad, Pen og så et tegneprogram.

Jeg vil sige, at når man tegner på iPad, er det både meget lettere, og meget sværere end når man maler på lærred. Man har ikke samme føling med det som på lærred, og kan ikke opnå den samme struktur og rå udtryk som jeg ellers elsker, men det er meget lettere fordi man nemt kan slette fejl, og arbejde i lag.

Jeg elsker at tegne ansigter og udtryk, og det har jeg altid gjort. I hvert fald siden jeg begyndte at tegne tilbage i 2007. Det har altid været ansigter, og mest kvindelige. Jeg har måske tegnet én eller to mænd, ud af de mange ansigter jeg har kreeret.

Mit første ansigt på iPad blev Laura (gæt hvem navnet er inspireret af), som desværre blev lavet i for lav opløsning, til jeg kan bruge hende til så meget, men hun var også mest en forsøgskanin, så jeg lige kunne få føling med tegneprogrammet.

Efter LAURA kom EMMA til verden, som er på billedet ovenfor, og hende blev jeg faktisk rigtig glad for og tilfreds med! Jeg er ikke sikker på det bliver min stil fremafrettet, men jeg er ved at lave en søster til hende, FREYA, som nærmest er identisk, men med en anden kropsholdning. Jeg tænkte det kunne se ret cool ud med de to piger ved siden af hinanden.

Jeg har gang i en konkurrence på min Instagram lige nu, hvor man kan vinde en EMMA i størrelse 30×40 cm, og du kan deltage lige her.

Her på siden vil det være muligt at købe mine værker, EMMA er faktisk allerede lagt op, og snart er det også muligt at købe FREYA. Alle mine værker kan købes lige her, og shoppen vil løbende blive opdateret.

Vil du følge med i mit kreative arbejde med enten iPad, lærred eller Photoshop, så kan min nye Instagram profil @kn_artwork følges lige her.

Skriv en kommentar