reol01reol02I kan måske huske at jeg i dette indlæg flashede min nye stålreol fra Bauhaus. Nu har den altså fået en makeover, da jeg var lidt i tvivl om jeg var helt tilfreds med den… Den var lidt voldsom, og jeg havde faktisk overvejet at male den, fordi jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle gøre ved den. I går fik jeg så en lille idé, og fik den skilt ad, da den samles i to dele, og for satan da jeg synes den er cool nu! Den passer meget bedre ind, og så er den slet ikke så voldsom. Det gode ved den er, at man kan arrangere hylderne på flere måder, så hvis man bliver træt af den, så kan man altid lave den om, eller lave den til en stor reol igen. Det er fandme sejt. Hvad synes I? Er den bedst som stor eller lille reol?

I har måske set på min Snapchat eller Instagram (katarinanatalie) at jeg har malet færdig i soveværelset, og hold kæft det er blevet fedt! Der kommer indlæg på bloggen i morgen med før/efter billeder, og I kan godt glæde jer til at se det, hvis I ikke allerede har luret. Jeg er i hvert fald vild med resultatet!

10 svar til “NY STYLING: BAUHAUS STÅLREOL”

 1. Super fin i to dele👍 … den virkede lidt voldsom før😉

 2. Sara siger:

  Hold op, hvor jeg elsker den nye styling af din reol – den er meget federe end ‘originalen’ 🙂
  Og det er blevet super fedt med soveværelset !

 3. Tusind tak Sara! Er også meget tilfreds 😀

 4. Mie siger:

  Den ser så godt ud i lille! Jeg er vild med det! 🙂

 5. Line siger:

  Jeg har forelsket mig i den der super lækre glasklokke, med glas underdel. Hvor har du fundet sådan en lækker sag ? Alle dem jeg støder på har en træ underdel.

 6. Det er faktisk glas til en lampe som jeg har sat sammen med en underdel fra Søstrene Grene jeg fandt engang, som nok er til noget helt andet. Så er det helt random 😀

 7. Ann siger:

  Hej / reolen er så fed og har lige kigget på Bauhaus hjemmeside men de har den kun I h188!!! – var din også det da du købte den? Vh ann

 8. Ann siger:

  Hej er så vild med den!!!
  Så har faktisk lige været på Bauhaus hjemmeside men de har den kun i h188 / var din også så høj da du købte den, især hvordan skilte did en ad? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *