Bird skull tattoo | Katarina NatalieBird skull tattoo | Katarina NatalieJeg havde i fredags en aftale med min veninde Louise, om at vi skulle en tur forbi en tattooshop, og få en piercing. Shoppen afholdte Flash Friday, og huset var derfor fyldt med mennesker. Vi opgav piercingen og endte med at sidde i en anden tattoshop, og 10 minutter inden nålen sad i huden fandt vi motiv til vores nye, ret så spontane tatovering. Haha. Det var rimelig presset, men også super sjovt. Jeg endte med at vælge et fugleskelet, der sidder på bagsiden af min højre arm, som jeg har ønsket mig i noget tid. Er den ikke blevet sej?

Lige inden tatovøren skulle til at i gang med at tatovere mig, spørg hun om jeg ville være interesseret i at få den lavet på helt old school måde, nemlig med “hand poke”. En metode som vikingerne også brugte. Og hell yeah – selvfølgelig var jeg det! Hun startede med at tegne linjerne op med maskine, og som I så kan se sad hun ellers med en pind med en nål på enden, som var sat fast med tråd og tape, og prikkede ned i min hud. Dét var ret sejt synes jeg, og er bestemt ikke sidste gang jeg bliver tatoveret på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *