Nune x Katarina NatalieNune x Katarina NatalieJeg elsker smukke grafiske illustrationer, og derfor var jeg meget begejstret da jeg stiftede bekendtskab med Nune. Nune er et dansk designprojekt, med dansk/japansk minimalisme og enkle inspirationskilder. Det hele er håndlavet, økologisk og dansk produceret. Sounds pretty good, huh? De producerer cool sweatshirts, kollager, 3d-illustrationer, linoleumstryk og så selvfølgelig, smukke print. Min plakat fra Nune hænger så fint og pynter herhjemme; den minder mig lidt om R2D2, hvilket gør jeg er endnu mere vild med den. Haha. Kun mig der ser ligheden? Hvis I er lige så forelsket i de smukke print fra Nune, så kan I til og med søndag spare 35% i deres webshop med koden “KatarinaNatalie”, så det er bare med at slå til. I kan også tjekke dem ud på Instagram lige her. Udover “TOBY” som min plakat hedder, så er jeg helt vild med “TORSO” også. Den måtte gerne gøre R2D2 selskab på et tidspunkt.

Jeg afslørede i går en lille nyhed på min facebookside. Jeg har nemlig været så heldig at blive udvalgt som DIY ekspert for Panduro, og bloggen vil i 2016 derfor være sponsoreret af Panduro, og der vil i løbet af året være en masse sjove og kreative DIY projekter at finde herinde. Jeg håber I har lyst til at følge med i mit nye samarbejde.

I samarbejde med NUNE

3 svar til “NUNE // GRAPHIC POSTER”

 1. P siger:

  Hej Katarina,
  Vedr. det at tjene penge på ebay links.

  Jeg har oprettet mig derinde, men når jeg skal dele direkte links, ved at sende dem til folk, eller feks. i ebay gruppen – hvordan gør jeg så?

  Jeg har indtil videre gjort som du har beskrevet, og sat det ind i et blog indlæg via html, og ellers kopieret linket der kommer dér. Ret besværligt. 😛

  Men jeg ved ikke om det har virket? Jeg kan ikke se noget indtil videre, ihvertfald. 🙂

  Er der en nemmere måde?

 2. Når du har lavet linket er der et sted der står “Preview”. Dét link kan du kopiere og sætte ind på bl.a. Facebook osv 🙂

 3. […] kamera, som kan tage skarpe billeder og lækker video. 7. Styling af plakat for Nune. Se mere i dette indlæg. 8. Den fineste sorte bucket bag. Find link lige […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *