NOKTOBER: KØB 2HAND & VIND

Katarina Natalie x Noktober

Jeg blev for en uges tid siden kontaktet af Tradono, som ville høre om jeg var interesseret i, at hjælpe med at dele budskabet om “Noktober”. For jer der ikke kender Tradono, så vil jeg kort beskrive det som en app, hvor man kan købe og sælge ting. En virkelig god app! Jeg er vild med Tradono – har brugt den længe, og har både købt og solgt en masse gennem appen. Jeg har f.eks. fornylig købt disse pissefede Puma sneakers til 250 kr. og en masse andre fede ting, som jeg vil vise frem i løbet af oktober.
 

Hvad er Noktober?

Ja, tilbage til Noktober. Tradono har fundet på, at man i oktober skal have mulighed for at give en hjælpende hånd til vores belastede miljø. Produktionen af tøj er mere miljøbelastende end produktionen af plastik(!!), og hvis bare én dansker stopper med at købe nyt tøj i én måned, sparer vi verden fra at bruge 15.400 liter vand!! Det er fucking 513 brusebade og 3500 toiletskyl… Uhyggelig tanke, at det er så meget! (kilde her og her)
 

Katarina Natalie x Noktober

Køb genbrug og vind et spaophold

Vil du gerne være med til at hjælpe miljøet, kan du tilmelde dig Noktober og holde shoppe-stop i oktober – det er jo kun én måned.. men HEY! Du må stadig gerne shoppe second hand! Så hvis du slet ikke kan holde dig fra at shoppe, så er det altså stadig tilladt, og du har endda mulighed for at spare penge samtidig med du også sparer vand.

En ekstra lille bonus; Ikke nok med du sparer penge og vand mens du shopper second hand i oktober, så har du også mulighed for at vinde et spa ophold for to med overnatning og 3-retters middag på Ystad Saltsjöbad (værdi 4085 SEK), når du tilmelder dig Noktober.
 

 
Dette indlæg er ikke reklame for Tradono, og jeg har ikke fået en rød reje for at dele budskabet. Det er et pisse godt initiativ, og jeg støtter 100% op og deltager selv, for at gøre noget godt for miljøet – så hvorfor gør du ikk’?

2 svar til “NOKTOBER: KØB 2HAND & VIND”

  1. Fantastisk. Vi skal passe på vores kære jord, så jeg er helt sikkert med og tak for tippet.

    Mvh. Michelle-Marie

  2. Katarina Natalie siger:

    Mega sejt Michelle-Marie!!

Skriv en kommentar