News on my wishlist #6

Untitled-2

Vi er næsten ved at have helt styr på vores hjem, så derfor går jeg ikke og mangler det helt store. Selvfølgelig er der altid lidt småting man ønsker sig, og jeg har også lidt på min liste. Bogen er skrevet af Valentin Hirsch som er tatovør og kunstner, og har base i Berlin. Han er en kæmpe inspirationskilde for mig. Jeg elsker hans arbejde, og derfor har jeg faktisk allerede købt hans bog, som jeg bare venter på at få hjem. Tolix stolene har jeg ønsket mig i lang tid, og den dag jeg finder dem sat en smule ned i pris, eller brugte så slår jeg til! Smykkegeviret er bare så fint! Jeg ville elske at bruge det til mine ringe. Citrontræet kan fås i IKEA, og hvis jeg kunne finde ud af at passe det, så stod det allerede hjemme i min stue. Uret og cardiganen er også super lækre, specielt uret har jeg kigget en del efter, men det ligger en smule over mit budget – og det gør cardiganen også for den sags skyld.
Jeg postede jo et lille sneak peek på Facebook af vores skrivebord, som vi har været i gang med den sidste uge (se det her), og I morgen poster jeg det færdige resultatet på bloggen. Vi er virkelig glade for det, og det bedste er at det har kostet tæt på ingenting.

Ét svar til “News on my wishlist #6”

  1. […] lille ønskeliste op her den anden dag, hvor der var et rigtig fint gevir til smykker? I kan se det lige her. Det jeg havde forelsket mig i koster 150 kr. hvilket ikke er så galt, men det sendes fra USA, så […]

Skriv en kommentar