News on my wishlist #2

Det er egentlig ikke fordi jeg mangler noget. Har okay styr på gaderoben, sko har jeg masser af og er altid ret nærrig når jeg skal shoppe. Dog er jeg vildt forelsket i grå pelse lige for tiden, og ville så gerne eje denne jakke fra eBay da jeg alligevel står og mangler en varm jakke til efteråret, den er bare ikke så praktisk når det bliver regnvejr. Øv. Kjoler kan man aldrig få for mange af, og jeg elsker bare snittet på denne kjole så jeg kommer ethundrede procent til at eje den en dag. De sorte chelsea støvler havde jeg egentlig fundet på en ny hjemmeside jeg har opdaget, men fandt dem også på eBay og det kender jeg jo, så der ville jeg helt sikkert købe dem. Mangler også nogle lækre støvler til vinter, så de måtte gerne blive tilføjet min efterhånden ret store samling af sorte sko og støvler.

Skriv en kommentar