ebay_newyears

1. Kjole (link) 2. Kjole (link) 3. Kjole (link) 4. Kjole (link) 5. Kjole (link) 6. Kjole (link) 7. Kjole (link) 8. Kjole (link) 9. Kjole (link)
Det er jo med at være i god tid, hvis man vil ha’ noget hjem til bestemt tid fra eBay. F.eks. dét at købe nytårskjole kan lige pludselig blive pisse stressende, fordi kjolen skal bestilles hjem gerne to måneder før. Man skal kunne nå at få den hjem, og finde en anden hvis den man bestilte ikke duer. Jeg er så heldig jeg allerede har 2 nytårskjoler på plads, så kan jeg nå at blive hysterisk og ikke vide hvilken jeg skal bruge dagen før. Det er luksus. Hvis I ikke har fundet kjolen endnu, så har jeg fundet 9 smukke fra eBay til inspiration, fordi jeg ligger syg og derfor har masser af tid til at glo på eBay. Hvilket både er godt og skidt. For mig er nytår masser af glimmer og glitter, champagne, smukke kjoler og det må gerne være mega overdrevet! Come on. Det er årets sidste dag, og det skal fandme fejres.
Priserne på collagen er uden fragt.

6 kommentarer til “ Cheap shit: NYE dresses ”

 1. Wow, nogle lækre kjoler. Jeg ved, man skal bestille større størrelser, men jeg ved ikke, hvordan kvaliteten måske er… Har du prøvet at bestille kjoler som de her før?

  – katrinebjarnhof.dk

 2. Den kjole jeg havde på sidste år, og forrige år var begge fra eBay og de var virkelig fine!
  Jeg ved selvfølgelig ikke lige med disse kjoler, men det eneste at gøre er at prøve lykken 😉

  Kram

 3. Hvad skriver du for at finde alle de fede ting, for når jeg prøver at søge på nogen ting som jeg har set andre steder kommer alt muligt underligt op, og ikke noget jeg kunne tænke mig at købe. Så ville virkelig håbe du ville hjælpe med hvad du går og søger på, for at finde de fede ting som du lægger op her <3 Elsker din blog!

  xoxo Nicoline

 4. Super fede kjoler!!
  Nu du er syg, synes jeg at et indlæg med et ebay indlæg med idéer med gaver til ham og hende (mor og far) også kunne være super brugbart og lækkert??? 🙂

 5. Kan være der kommer noget med som kan bruges som gaver i de næste eBay indlæg 😉

 6. Jeg har skrevet i et Q&A indlæg hvordan jeg bruger eBay, du kan finde det i kategorien “bloggeren” 🙂

Skriv en kommentar