Tragus piercingDa jeg tog de første skridt ind i 2016 fik jeg sat mig nogle mål, for ting jeg vil opnå i løbet af året. Ét af de mål var at jeg både skulle ha’ en piercing og en tatovering i 2016. Dét mål kan jeg faktisk allerede sætte kryds ved, for det er nemlig lige hvad jeg har fået! Jeg ville først lige vise jer min smukke tragus piercing, som jeg fik lavet for noget tid siden hos dygtige Christel, som ejer Piercer.dk i Odense. Jeg har længe ønsket mig en tragus, for jeg synes de er så seje! Min ring er den man får I til at starte med, derfor den er lidt stor, man kan sagtens få den skiftet til en mindre efter 3 uger, men jeg er bare så glad for min store ring, så den valgte jeg at beholde i. Den er awesome! Har I nogen piercinger, som I bare er pisse glade for?

I samarbejde med Piercer.dk

6 svar til “NEW TRAGUS PIERCING”

 1. Anna siger:

  Hvor er den lige ørering fra ? Den er så fin!

 2. Den har jeg faktisk lige fået hjem fra eBay 😉

 3. Thea siger:

  Eej, gjorde det ikke mega ondt at få den der?ö

 4. Ikke mere end andre piercinger 😀

 5. Lisbeth siger:

  Hvor ser det bare mega godt ud! Er selv i den evige overvejelsesfasel, om jeg skal få lavet flere huller. Alle mine er ganske vidst skudt i, men jeg har to i det ene øre, tre i det andet og ét i næsen, haha. Fortryder ikke et eneste af dem, men mon ikke nok der kunne blive plads til bare ét (eller to) mere? :b
  – skal dog have endnu en tatovering først. The need is strong!

  I øvrigt vildt cool ørestikker alle sammen!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Jeg kan heller ikke få nok – skal også have flere skudt i 😀
  Og mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *