IMG_1796

Sponsoreret indlæg
Bloggen har stået lidt stille de sidste par dage, og det er grundet jeg jo er startet på mit nye arbejde hvor jeg er kommet halvsent hjem hver dag, og så har jeg besøgt min mor fra fredag til lørdag. I dag får I lige et lille søndags indlæg, hvor jeg viser denne praktiske dims frem. Det er en “Power bank” som de så fint hedder, og deres formål er at lade folk som mig være på Facebook, Instagram mm. uden at tænke på hvor meget strøm man har tilbage på telefonen – den her kan man nemlig have med på farten, og lade sin telefon op med hvis man er ved at tøbe tør. Smart ikk? Jeg bruger allerede min hver dag, og forstår ikke jeg har kunne leve uden! Hvis I også kunne tænke jer en Power bank kan de købes I flere størrelser hos Flexipower lige her.
Jeg har en spørgerunde i gang, så I kan fyre løs med spørgsmål om bloggen eller mig lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *