News on my wishlist #1

Jeg har de sidste par dage haft en utrolig lyst til at shoppe dyre og eksklusive ting som disse (bortset fra t-shirten som er en kopi fra eBay) og jeg tror snart ikke jeg kan holde mine lyster tilbage længere! Heldigvis har jeg snart fødselsdag, så jeg kan ønske mig en masse penge og købe en masse dyre lækre ting som disse.
Jeg håber på jeg kan nå at lave en video tour rundt i lejligheden i morgen, men der er dog det problem jeg skal i byen i aften så jeg er nok ikke pisse tidligt oppe i morgen, og om aftenen skal vi hjem til min daddy og spise, så tvivler lidt på jeg når det. Men nu må vi se, ellers kommer den i hvert fald i løbet af næste uge da jeg har fri et par dage pga. merit og derfor masser af tid til at blogge. Og så får jeg rigtigt internet på tirsdag. Wehoou!

3 svar til “News on my wishlist #1”

  1. Laura siger:

    hvor er skoene og uret fra? 🙂

  2. Sandro og Michael Kors 🙂

  3. theeasywayout siger:

    Lækker collage 🙂

    Hvor er bukserne og “pels” jakken fra 🙂 ?

Skriv en kommentar