kitchen-details

I har måske allerede set på min Instagram, at jeg har lavet lidt i køkkenet den anden dag. Vi har et lille køkken, og det er egentlig meget pænt, det er det i hvert fald blevet. Da vi flyttede ind var alt brunt, og det lignede noget fra 70’erne. Virkelig grimt. Selvom vi bor til leje, og det er begrænset hvilke forbedringer vi må lave, så fik vi lov til at male, og det har gjort en kæmpe forskel. Jeg har nogle før og efter billeder som jeg nok skal smide på bloggen. I kan bl.a. se før og efter billeder af vores soveværelse lige her. Grenen jeg har sat op er faktisk den min loftlampe over spisebordet hang i. Jeg blev lidt træt af den, så nu gør den gavn et andet sted. Det er nogle virkelig skod billeder, og det ser meget finere ud i virkeligheden, men jeg har også planlagt at lave en video med rundvisning i huset, så der kan I nok få et bedre indtryk af hvor fint det er.

Ét svar til “NEW KITCHEN DETAILS”

  1. Maya siger:

    Ej hvor ser det dog cool ud!
    Jeg tror liiiige vi nupper din idé herhjemme 😉
    Det er en smadder fed blog du har dig. Jeg venter spændt på flere ‘do it yourself’-ting, hæhæ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *