IMG_1746

Sponsoreret indlæg
Jeg ville lige tjekke ind her til aften og vise jer min nye iPhone dock. Er den ikke fucking cool? Den er fra det nye mærke “Munz”, og er i det lækreste oliebehandlede mahognitræ, som gør den passer perfekt ind i min stil og ikke nok med det, så er der også indbygget oplader i. Jeg bruger den på mit nye skrivebord, ved siden af min computer hvor den passer helt perfekt. Jeg er i hvert fald kæmpe fan. Hvis I ligesom jeg er helt forelsket, kan I få jeres helt egen til flere iPhone modeller, enten i ahorn eller mahogni på deres hjemmeside her eller tjek deres Facebookside lige her.

4 svar til “New iPhone dock”

 1. Trine siger:

  Er det en højtaler også?

 2. katarinanatalie siger:

  Nej, det er en oplader 🙂

 3. Maja siger:

  Hvordan får du den der baggrund med tiden på din Macbook? Har nemlig også selv en macbook, og det ser vildt fedt ud 😀

 4. katarinanatalie siger:

  Søg på Fliqlo på google, og download 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *