NEW INTERIOR CRAVINGS

New interior cravings || Katarina Natalie

LINKS // 1. Sofabord 2. Spejl 3. Kaktuslys 4. Taburet 5. Kommode

Jeg har fundet nogle lækre bolig ting, som jeg lige blev nødt til at dele med jer. Jeg er jo stadig i fuld gang med at indrette, og ovenstående ting er nogen jeg virkelig gerne ville tilføje i mit hjem. Den dér sorte kommode fra Unoliving, ikk? FUCK hvor ville jeg gerne ha’ den! Den ville passe så fucking perfekt ind i mit soveværelse, med mit sorte metalskab, og min sorte væg. Jeg er så forelsket. Sofabordet er også sindssyg lækkert, og den krom taburet fra Unolings Cinema serie (som er mega nice), kunne jeg godt bruge to af i køkkenet. Og så er de små kaktuslys da bare alt for fine.

I samarbejde med Unoliving.

2 svar til “NEW INTERIOR CRAVINGS”

  1. Charlotte siger:

    Hej KN
    Jeg tænkte på hvilken størrelse din Bauhaus stålreol er? Altså den lille på 150x80x30 cm eller den store på 188x100x45 cm 🙂

    Jeg står nemlig snart og skal flytte, og synes den er super fed, når man styler den ordentligt (ligesom du har gjort). Især når man ikke lige har det største budget at gøre godt med 🙂

    Kh Charlotte

  2. Tror ikke helt jeg forstår dit spørgsmål. Reolen er rigtigt 188x100x45 cm, men jeg har bare kun samlet den halvt – den kan nemlig deles i to. Håber det bevarede dit spørgsmål, og tak for de søde ord :0)

Skriv en kommentar