new image wall

Jeg har lige været lidt kreativ her de sidste par dage, og har fået lavet en lille billedvæg over sofaen. Jeg har længe haft en masse gamle rammer liggende, som endelig kom til nytte, og jeg har stadig flere tilbage som skal op i soveværelset, på den modsatte side af min DIY murstensvæg. Jeg kommer nok til at skifte billederne ud et par gange, da flere af dem er nogle gamle jeg havde liggende, og jeg gerne vil have flere af de print jeg laver til Another Poster Shop i. Faktisk så venter jeg også på denne overfede Alien plakat – fuck den er sej, hva’? Den kommer til at passe godt sammen med disse små Star Wars figurer, som jeg også lige har købt. Jeg er Sci-Fi fan, som I måske nok har regnet ud…

11 svar til “NEW IMAGE WALL”

 1. Trine Lesemann Amstrup siger:

  Uh, det ser bragende godt ud! Elsker den rektangulære yderform sammen med hylden under! …kan godt være jeg nupper ideen med til den ny lejlighed – jeg mangler bare en masse rammer… 😉 Tak for fed inspiration! KH Trine

 2. Tusind tak Trine, og det skal du være velkommen til 😉

 3. Hvor ser det bare hammer godt ud. Sofaen, hylden, væggen – det passer bare sammen 🙂
  Tak for inspirationen!

  Kig endelig forbi
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

 4. Tusind tak Katrine 🙂

 5. by Playart siger:

  Super fed billedeevæg du har fået lavet dig – Kig endelig forbi os på http://byplayart.dk for mere plakatinspiration 🙂 Vi kunne i hvert fald godt tænke os at hænge på din væg 🙂

 6. Tusind tak! Jeg kigger forbi 🙂

 7. Julie siger:

  Hej Katarina!

  Ville bare lige høre om du ikke ville skrive målene op på det billeder du har brugt?? Synes nemlig der er sådan en fin symmetri over den måde du har sat billederne op på 🙂

  Mange tak på forhånd! 😀

  Hilsen Julie Baungaard

  PS. JEG ELSKER DIN BLOK! Synes du er pisse sej 😉

 8. Altså mål på alle de rammer jeg har brugt?? 😀
  Tusind tak Julie!

 9. […] Poster Shop. 3. Min fine billedvæg, som jeg lavede for et par måneder siden. Se flere billeder i dette indlæg. 4. De sejeste Star Wars figurer, som jeg har købt på eBay! Jeg skal nok snart få lagt […]

 10. Stine siger:

  Ser super godt ud!
  Hvor er sofaen fra? 🙂

 11. […] I kan se min gamle billedvæg i dette indlæg. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *