calendar2016_2

Jeg sad i går aftes og rodede lidt med nogle nye print selv kalendere for 2016, og fik lavet denne færdig, som er inspireret af en kalender jeg fandt på Pinterest. Hvad synes I om designet? Jeg mangler stadig at lave to andre designs, en i samme stil som den der er på Another Poster Shop, og et helt nyt design. Jeg elsker kalendere, som man kan have hængende. Jeg har både en hængende på køleskabet og i kontoret, for jeg elsker at skrive ned, og bruger derfor aldrig kalenderen på min mobil. Jeg vil også hellere skrive ned i en lille bog end digitalt, det synes jeg er lidt hyggeligt. Denne kalender kan købes fra 1. december.

6 svar til “NEW CALENDAR 2016”

 1. Den er super fed! Den må jeg have fat i. 🙂

 2. Dejligt at høre 🙂

 3. Denise Amanda siger:

  Super fin kalender !! 🙂

  Tænkte på om du måske er faldet over en lækker væg kalender som man kan skrive på? Min kæreste er noget sf et glemmehoved 🙂

 4. Jeg har selv lavet en man kan skrive på, og den kommer også i en ny version til 2016 🙂
  Link: http://anotherpostershop.dk/produkt/shit-to-remember-calendar/

 5. Denise Amanda siger:

  Fantastisk! Hvornår vil det være muligt at købe den ?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *