Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

NEW CALENDAR 2016

calendar2016_2

Jeg sad i går aftes og rodede lidt med nogle nye print selv kalendere for 2016, og fik lavet denne færdig, som er inspireret af en kalender jeg fandt på Pinterest. Hvad synes I om designet? Jeg mangler stadig at lave to andre designs, en i samme stil som den der er på Another Poster Shop, og et helt nyt design. Jeg elsker kalendere, som man kan have hængende. Jeg har både en hængende på køleskabet og i kontoret, for jeg elsker at skrive ned, og bruger derfor aldrig kalenderen på min mobil. Jeg vil også hellere skrive ned i en lille bog end digitalt, det synes jeg er lidt hyggeligt. Denne kalender kan købes fra 1. december.

6 thoughts on “NEW CALENDAR 2016

  1. Super fin kalender !! 🙂

    Tænkte på om du måske er faldet over en lækker væg kalender som man kan skrive på? Min kæreste er noget sf et glemmehoved 🙂

Skriv en kommentar