Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

NEW UNDER BOOB TATTOO

Under boob tattooHvis I kigger med på min Instagram, så har I måske allerede set min nye tatovering, men jeg har slet ikke vist frem på bloggen endnu – so here it is. Det er en måned siden jeg fik den, og jeg havde inden da længe gået med tanken om at få lavet et anatomisk hjerte. Jeg er ret facineret af det anatomiske, som I måske kan gætte jer til. Knogler, organer – jo, det er nok lidt wierd… Jeg skal faktisk allerede tatoveres igen i morgen, og jeg glæder mig! Denne gang er det på armen. Jeg synes lige I skal tjekke min tatovør ud – han hedder Rune, og laver dot- og linework tattoos. I kan stalke ham på Instagram lige her.

10 thoughts on “NEW UNDER BOOB TATTOO

  1. Ej for sjovt! Har også lige været hos Rune Carls ved Black Sheep Tattoo og blive tusset, og der gav han mig en plakat med, hvor at din tatovering er på. Elsker både den og min nye tatovering! Hvad skal du mere have lavet? 🙂

    http://lfthomsen.blogspot.dk/

  2. Det er også nogle plakater vi har lavet sammen – dejligt du er glad for den, og din nye tatovering – han er super dygtig.
    Det næste er en skelethånd som holder en blomst 🙂

  3. Ja, han er vildt dygtig! Er det dig der har anotherpostershop? og hånden – er det den, som også er på en plakat? 🙂

Skriv en kommentar