Under boob tattooHvis I kigger med på min Instagram, så har I måske allerede set min nye tatovering, men jeg har slet ikke vist frem på bloggen endnu – so here it is. Det er en måned siden jeg fik den, og jeg havde inden da længe gået med tanken om at få lavet et anatomisk hjerte. Jeg er ret facineret af det anatomiske, som I måske kan gætte jer til. Knogler, organer – jo, det er nok lidt wierd… Jeg skal faktisk allerede tatoveres igen i morgen, og jeg glæder mig! Denne gang er det på armen. Jeg synes lige I skal tjekke min tatovør ud – han hedder Rune, og laver dot- og linework tattoos. I kan stalke ham på Instagram lige her.

10 svar til “NEW UNDER BOOB TATTOO”

 1. Lea siger:

  Ej for sjovt! Har også lige været hos Rune Carls ved Black Sheep Tattoo og blive tusset, og der gav han mig en plakat med, hvor at din tatovering er på. Elsker både den og min nye tatovering! Hvad skal du mere have lavet? 🙂

  http://lfthomsen.blogspot.dk/

 2. Frejjack siger:

  Hvor er den flot, og et virkelig modigt sted at få den. Kan kun forestille mig det gjorde ondt. 😊

 3. Det er også nogle plakater vi har lavet sammen – dejligt du er glad for den, og din nye tatovering – han er super dygtig.
  Det næste er en skelethånd som holder en blomst 🙂

 4. Tusind tak, men det var faktisk ikke så galt. Bare svært at ligge helt stille, og næsten ikke kunne trække vejret 😀

 5. Lea siger:

  Ja, han er vildt dygtig! Er det dig der har anotherpostershop? og hånden – er det den, som også er på en plakat? 🙂

 6. Ja og ja – det er det 😉

 7. Laura siger:

  Den er sindsyg flot! Og jeg elsker at man kan se hvor meget arbejde der er lagt i at lave den!

 8. Tusind tak 🙂

 9. […] er allerede planlagt flere til august. Jeg flashede min sidste tattoo, som sidder mellem babserne i dette indlæg, og I kan følge min meget dygtige tatovør Rune på Instagram lige […]

 10. […] Kvaliteten er god, og den er pisse sej. Jeg synes også den er ret cool at have på når man kan se min underboob tattoo – de passer jo særdeles godt sammen. I kan selv få fingrene i den lige […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *