IMG_8702_1IMG_8702_02

Jeg har tilbragt min weekend på Finders Keepers sammen med Christina fra Noir Desire, som havde en stand jeg var med til at sætte op. Christina designer og sælger smukke tasker, som man også selv kan customize. Christina havde brug for lidt hjælp, og kontaktede mig for at høre om jeg var interesseret i at hjælpe hende med indretning og opsætning på diverse messer hun skal på, samt en ny shop-in-shop hun skal til at åbne – og det kunne jeg ikke sige nej til. Tasken fik jeg, som en lille gave fra Christina, og jeg er super glad for den, da den er helt personlig. Jeg kunne selv vælge model, materiale, farve og længde på kæder, og hvor mange der skulle på. I kan også lave jeres helt egen taske på hendes webshop lige her.

2 svar til “NEW BAG // NOIR DESIRE”

  1. Ida Bruun siger:

    Den læderjakke du har på her, er det den fra Aliexpress? Hvis det er, hvordan er den så i størrelsen? 🙂

  2. Nej det er den ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *