place

Jeg tænkte I måske havde lyst til at se lidt billeder af min nye lejlighed i Århus. Jeg tog nemlig et par stykker da jeg var deroppe, og dem bruger jeg nu til at vise familien og til at forestille mig hvordan mine ting kommer til at stå. Jeg er rigtig glad for jeg har fået den lejlighed, for den er super fin, og jeg kan slet ikke vente til jeg begynder at rykke ind fra den 1. august! Tiden går alt for langsomt lige nu. Jeg tror den kan blive rigtig hyggelig når jeg først kommer på plads, og jeg er bare fucking glad for jeg har mit eget køkken og badeværelse! I skal nok få opdateringer hen af vejen i min flytning, og selvfølgelig en masse billeder når jeg er kommet på plads.

6 svar til “New apartment”

 1. Nanna Kopp siger:

  Jeg flytter selv til Aarhus den 30 juli. Jeg glæder mig også sindssygt. Hele huset derhjemme ligner en svinesti, fordi alt mit lort ligger over det hele! Det bliver dog dejligt at skulle stå på egne ben. Jeg skal bo på kollegie, hvor jeg har fælles køkken, så skal heldigvis ikke til at flytte tallerkner og alle mine køkkenting med – endnu 🙂 Held og lykke med flytningen. 🙂

 2. Emilie Bertil siger:

  Nøøj hvor er den pæn, der er utrolig lyst! 🙂

  Tillykke med den nye lejlighed, og glæder mig til at se mere om den!

  // Emilie
  http://www.emiliebertil.dk

 3. katarinanatalie siger:

  Der ligner også lort hjemme hos mig! Alting bliver sorteret 😉
  Du må også have held og lykke med det hele! Århus er SÅ fed!

  Kram

 4. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Emilie – den er så fin! Og ja, dejligt meget lys! 🙂

  Kram

 5. Charlotte Guldbrandt siger:

  Hej, virkelig fedt sted! Ved ikke om det er for privat at spørge, hvor præcist det er? Kunne nemlig godt tænke mig at flytte til århus engang og syntes virkelig de lejligheder her er så flotte! 🙂 Ps. fed blog!

 6. katarinanatalie siger:

  Hej Charlotte! Tusind tak 🙂
  Min kommende lejlighed ligger i Århus N ude ved IKEA. Jeg har et lille stykke ind til byen, men det har jeg det fint med så længe jeg har eget køkken og bad!

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *