img1 IMG_9978 img2 IMG_9948
Dem som følger med på bloggen ind i mellem har jo nok læst at kæresten og jeg er gået fra hinanden, og jeg er derfor flyttet. Der er ikke meget aktivitet på bloggen for tiden, og det er netop på grund af flytning, skole og træning jeg desværre ikke får tid til det – men jeg blogger så snart jeg har muligheden for det. Jeg vil hellere smide gode indlæg ind engang i mellem, end hurtigt smide en masse lort ind hver dag, hvilket jeg håber I kan følge mig i. Jeg skrev tidligere på ugen at jeg ville vise jeg hvordan jeg bor nu, efterhånden som jeg kom på plads, og her er et par billeder fra hvor jeg sover. Det er 1 værelse jeg har med køkken og bad, og derfor må man få det bedste ud af det. Jeg har delt stuen op og lavet soveværelse i den ene ende, som I kan se her, og stue i den anden, som I nok også skal få billeder af. Jeg synes det er blevet meget hyggeligt indtil videre.

Jeg håber I har det rigtig dejligt, og at jeg vil få blogget mere i løbet af dem nærmeste fremtid. Jeg har faktisk også lige købt en masse på eBay som I måske har lyst til at se, så der kommer nok også et indlæg om det. Fortsat god fredag.

17 svar til “Bedroom details #2”

 1. Elsker din blog, og din bolig stil! Det er virkelig flot, jeg ville ønske jeg kunne indrette sådan.(-:
  Jeg glæder mig ihvertfald til flere indlæg i fremtiden fra dig!

  Jeg tænkte på hvor du har købt dine drømmefangere de er virkelig smukke!? (-:

  . Christina

 2. Hvor har du købt dine drømmefangere ? 🙂

 3. Tusind tak Christina! Jeg har købt dem på kræmmermarkeder 🙂

  Kram

 4. Kræmmermarkeder 🙂

 5. Emilie Berg siger:

  Ked af at høre det med dig og din kæreste, men hvor er jeg glad for du er tilbage, da du er en kæmpe inspiration bolig stil mæssigt! Drømmer selv om at finde en lejlighed med bjælker i loftet og elsker din “indianer-stemnings-hygge” indretning, så gennemført!

  xxx
  emiliecberg.blogspot.dk

 6. Det er virkelig også hyggeligt med de bjælker, elsker dem! Og tusind tak for de søde ord Emilie 🙂

  Kram

 7. virkelig et hyggeligt sted du har fået! Hvilket program redigerer du i? 🙂

 8. Tak! Jeg bruger Photoshop 🙂

 9. Josy siger:

  Så gennemført er dit værelse altså! Glæder mig til at se resten af lejligheden.
  Jeg har savnet dine indlægs, så jeg glæder mig til at du begynder at blogge noget mere. Jeg er helt klar til at se dine seneste fund på Ebay! 🙂

 10. Josy siger:

  Btw… hvor er din store, flotte hvide spejl fra?
  (Jeg er smaskforelsket!!!)

 11. Tusind tak! Dejligt at høre 🙂
  Mit spejl har jeg været så heldig at finde hos en genbrug til 100 kr., dog havde det en grim mørk ramme som jeg så har farvet hvid – så det har været rent held 🙂

  Kram

 12. Josy siger:

  Ej hvor ærgerligt. Må hellere på jagt, så!

 13. Line siger:

  Hej!
  Jeg er helt tosset med din blog og har allerede fået stor inspiration til min egen ved at læse din!
  Jeg er blandt andet helt vild med de 3 hvide flasker du har som lysestager ved siden af dit spejl – er det nogle du selv har lavet? Og hvis ja, hvordan? 🙂

 14. katarinanatalie siger:

  Hvor dejligt at høre! Ja, det er det 🙂
  Jeg har bare fundet 3 flasker, malet dem hvide og sat nogle lys i 🙂

  Kram

 15. Line siger:

  Inspiration til egen lejlighed mente jeg nu, kan nu se at det ligner jeg har fået inspiration til egen blog.. hovsa 🙂
  Og mange tak for svar!
  Men jeg er lidt gået i gang med et projekt palle sofa, og jeg ville høre om du har nogen idé om hvilken slags madras det er du har valgt og hvad du gav(hvis du kan huske det self)? De ser nemlig pænt høje ud, i forhold til dem jeg lige finder.

 16. katarinanatalie siger:

  Der er også to lag madresser ovenpå hinanden, og de er købt i Jysk kan desværre ikke huske hvad jeg gav for dem 🙂

 17. Line siger:

  Okay – mange tak for svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *