NEW APARTMENT INTERIOR

Katarina Natalie - New Apartment Interior Wanties

LINKS // 1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her

Som jeg løftede sløret for på bloggens facebookside i går, skal jeg hen og flytte. Kæresten og jeg er gået hver til sit, og jeg har derfor været på rov efter en lejlighed det sidste stykke tid. Hvilket er et helvede skal jeg hilse og sige – alt bliver jo lejet ud for næsen af en! Hvordan kan folk finde udlejeren hvis de ikke har oplyst deres telefonnr. på annoncen!? Alt jeg har henvendt mig på har været udlejet efter én dag! Vanvittigt! Ser de overhovedet lejligheden inden de siger ja til den!? Heldigvis har jeg endelig fundet en lejlighed, har sagt ja til den, og den er helt perfekt! Store lyse rum, højt til loftet, pænt køkken og badeværelse, og så kan jeg på kun 5 minutter cykle på arbejde. Jeg er så glad!

I forbindelse med min flytning skal jeg have købt lidt nyt, eftersom Nikolaj beholder en masse af de ting og møbler vi har lavet sammen. De passer bare perfekt til rækkehuset, som han også bliver boende i, og jeg gider heller ikke hen og flytte alt for meget – jeg kan bare lave noget nyt. På collagen er lidt ting jeg gerne ville tilføje i det nye sted.

Skriv en kommentar