IMG_8239 IMG_8233

Der er desværre lidt stille på bloggen for tiden fordi jeg har rigtig mange opgaver fra skolen jeg skal bruge og ha’ lavet færdigt på tirsdag bl.a. min nye portfolio som jeg har kodet helt op fra bunden og som jeg først blev færdig med i går efter 3 dages hårdt arbejde, så der har været lidt pres på og ikke så meget tid til at blogge. Dog efter tirsdag har jeg masser af tid igen, og jeg regner stærkt med at noget af det første jeg laver er en video roomtour rundt i lejligheden så I rigtigt kan se hvordan jeg bor, og så selvfølgelig en masse eBay indlæg.

4 svar til “My wooden bookcase”

  1. Anonymous siger:

    Elsker din blog! Kan du evt. lave et indlæg med blogge du læser? 🙂 Eller kender du nogle gode interior blogge?

  2. Tusind tak! Og jo, kan jeg sagtens 🙂

  3. Hvor er disse fra? Og har du en privat mail jeg kan skrive til, da jeg har nogle spørgsmål til dig 🙂

  4. Jeg fik lov til at tage dem fra en genbrugsbutik fordi de bare stod udenfor. Du kan skrive til katarinanatalie@live.dk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *