IMG_7332

Jeg var så heldig at vinde dette krøllejern fra room-room.dk på bloggen like black for et stykke tid siden, og det er fucking lækkert! Det bliver varmt på ingen tid, og de 4 forskellige hoveder gør det nemt at få lige de krøller man ønsker. Nu glæder jeg mig bare til jeg får laaaaangt hår så det rigtigt kan blive udnyttet. Det andet jeg har fået hjem er mit nye fine iPhone cover fra eBay, linket til det kan I finde længere nede på bloggen.

2 svar til “My newest stuff”

  1. Anonymous siger:

    samarbejder i eller var du bare heldig 🙂

  2. Jeg var meget heldig, eftersom der var mange med i konkurrencen – og jeg skriver med glæde hvad hendes blog hedder i indlægget, da jeg selv læser den fast 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *