img

Jeg synes generelt ikke ure er særlig pæne, og jeg har aldrig kunne finde et ur jeg synes passede ind i min stil. Men da jeg var i genbrugen for noget tid siden med min gamle far, faldt jeg dog over dette hvide minimalistiske vægur som jeg mærkelig nok synes ser super godt ud! Der er jo ikke noget specielt over det. Men det er nok det. Det er bare simpelt. Og pænt. Og nu hænger det ligeså fint i min stue. Jeg går i aften i gang med en mega fed DIY, og hvis jeg bliver færdig inden i morgen poster jeg den på bloggen. Dog er det et ret stort projekt, så det kan godt være det ikke bliver i morgen. Men først på mandag. I må have en rigtig dejlig weekend.

4 svar til “My new watch”

  1. Mie siger:

    Wow en flot lampe, hvor har du købt den? Jeg har længe været på jagt efter en enkel gulvlampe, men har endnu ikke fundet en jeg synes om – men den lampe du har der, den er perfekt!:-)

  2. katarinanatalie siger:

    Den er fra noget så simpelt som IKEA 😉

  3. Betina siger:

    Hej, gulvlampefoden sælges stadig væk: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80235151/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *