tattoo

I har måske allerede set på Instagram, at jeg fik en lille fin tatovering da jeg var i Bulgarien. Her er den så og jeg er simpelthen så pisse glad for den! Hele stilen med fjer, drømmefangere, skulls osv. det er lige mig! Til november har jeg fået tid ved den samme tatovør, som kommer til Danmark, til at få lavet det meste af min ventre arm. Fåååååck, jeg glæder mig! Han er sindsyg dygtig, og har bl.a. lavet noget af bryststykket på Kessler. Pretty cool.

5 svar til “My new tattoo”

 1. Julia siger:

  Wow, den er virkelig flot!

 2. katarinanatalie siger:

  Tusind tak Julia 🙂

 3. Pearl siger:

  Ej, den er virkelig fin! Jeg har selv et fjermotiv på skulderbladet som jeg er virkelig glad for.

 4. katarinanatalie siger:

  Tak! Er helt tosset med fjer 😛

 5. Mathilde siger:

  Har du indlæg med alle dine tattoo’s? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *