IMG_7418

I dag på bloggens facebookside lovede jeg at smide et billede op af mit hår efter jeg havde min nye farvebombe i igår. Jeg fucking elsker resultatet! Jeg har længe gerne ville ha’ det der grålige skær i mit hår og det har jeg endelig fået med de bomber. Håret får nok en tur til i weekenden, for jeg har bare den vildeste optur på over de farvebomber! Jeg har også lige brugt mit nye krøllejern fra Cortex, som jeg vandt for lidt tid siden, for lige at afprøve det, men det blev bare nogle hurtige små bølger, da jeg slet ikke har tålmodighed til at stå og krølle hele håret – og jeg synes heller ikke det er så pænt når jeg ikke har længere hår end jeg har nu efter jeg fik klippet spidser. Men om et par måneder kan jeg få smukke lange slangekrøller. Glæder mig!

12 svar til “My ‘new’ hair”

 1. Det ser jo super godt ud til dig, fedt resultatet er blevet som du ville have!
  Når jeg bruger diverse silver produkter, så ender jeg tit med en gul bund – Hvordan undgår du det? 🙂

 2. Tusind tak!!! 🙂
  Jeg plejer også at få gul bund, og skal igennem mange hårvaske med blå shampoo før den forsvinder. Det er selvfølgelig forskelligt hvordan hår reagere, men mit gule forsvinder med blå eller lilla shampoo 🙂

 3. Okay, det er nok bare at prøve sig frem!
  Tak for svaret 😉

 4. Der er ikke andet at gøre, nej 🙂

 5. Mie siger:

  Amen altså, hvor er det blevet flot! Jeg bliver simpelthen nød til at høre: Putter du farvebomben i vådt eller tørt hår og hvor længe lader du den sidde i? Jeg har så dårlige erfaringer med både silverhårfarven, den lilla shampoo og farvebomben.. Af en eller anden grund, så tager mit hår mere imod det nogle steder mere end andre steder. Hvilket resulterer i blå-lilla plamager i en ellers fin sølvmanke. Så irriterende! Måske du kan opklare mysteriet 😉

 6. Mit hår er også langt fra ens overalt, det er en blanding af blåt, gråt og en smule gult er der også tilbage! Men det kommer nok 🙂 jeg børstede mit hår igennem med en våd børste og lod det så sidde en halv time før jeg vasker det ud. Det er rigtig svært at ramme samme farve over hele håret!

 7. Sine siger:

  Den farvebombe i snakke om hvor køber i den?

 8. katarinanatalie siger:

  BeautyCos 🙂

  Kram

 9. Anneline siger:

  Hvad er navnet på farvebomben? 🙂

 10. katarinanatalie siger:

  Den er fra Revlon 🙂

 11. Anneline siger:

  Super. Kan det passe at det er den lilla? Som bare fjerner gule toner? 🙂

 12. Jannet siger:

  Er det Intense Silver fra Revlon du har brugt? Det er sindssygt flot!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *