Hvad jeg har smidt på instagram det sidste stykke tid, mest indretning eftersom jeg jo er flyttet i ny lejlighed i Odense så det har præget min tilværelse rigtig meget – men eftersom hvad jeg har læst har I vist ikke haft noget imod lidt boliginspiration. 
Jeg går en lækker “stille og rolig” weekend i møde, hvor jeg ligger ud med en tur ud og drikke én (haha sikkert) øl med kæresten og en masse håndværkergutter han kender som lige er blevet udlært, det skal nok blive hyggeligt! Ingen tvivl. Stille og rolig lørdag i morgen med besøg hos familien, og så har jeg lovet en veninde at hjælpe med at flytte søndag. Det er herligt. Livet er herligt. Håber I alle har det smadder godt. Hugs.

4 svar til “INSTAGRAM SPAM //02”

 1. M-I-A siger:

  Vildt fede billeder! 🙂

  miaekholm.blogspot.dk

 2. Hej Katarina! Er lige begyndt at følge dig! og sjovt nok er jeg ved at lave fuldstændig om på mit værelse! og drømmer om en lejlighed som din;-)
  Ved du hvor din svigermor har fundet det fine skelethoved? og hvor er de overhovedet til at få fingrene i? 🙂

 3. Hej Simone. Tusind tak! Skelethovedet var en dekoration i Magasin, som de ikke længere skulle bruge og så måtte jeg gerne overtage ham. Jeg ved desværre ikke om de selv sælger dem, men ellers kan man få skelethoveder ind imellem i IDEmøbler og på urbanoutfitters.co.uk 🙂

  Håber det kunne bruges! Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *