Annonce for Rosengårdscentret

Vi er jo i fuld gang med at lave kælder, og endelig er vi kommet til det sjove; nemlig opbygning. Opbygningen er her man laver noget, som man selv, og andre faktisk kan se, og hvor man virkelig føler der sker noget. Det føler man ikke ved at grave, isolere sokkel, få lagt gulvvarme osv osv. Det er nemlig ikke noget hvor det ligner, der er sket en forskel.

Jeg har manglet et bryggers så længe, og efter et års vask hos svigermor, så er det virkelig dejligt, endelig at kunne vaske sit eget tøj, og have plads til praktiske ting selv. Det er en BEFRIELSE! Ved nærmere eftertanke har jeg faktisk aldrig haft mit eget bryggers. Jeg har altid boet i lejlighed, hvor jeg har skulle vaske i kælderen, og det var sådan set også fint nok, så det her føles jo som ovenud luksus lige at have i kælderen.

I går var jeg så en tur i Rosengårdscentret, for at spejde lidt efter ting, som jeg ønsker mig til bryggerset, og jeg vil sige det blev til nogle virkelig fine sager, der kom med hjem. Jeg er vild med et råt udtryk, uden for prangende farver, så det blev nogle simple ting i naturlige materialer, for at holde den stil jeg vil lave dernede. Min favorit ting er nok den store taske fra Skagen Living, som jeg ville bruge til vasketøj. Er den ikke mega fed?

Er det ikke blevet ret fint dernede med den rå væg og betongulv? Jeg er i hvert fald vild med det. Tingene er hhv. fra butikkerne Din Isenkræmmer, IMERCO, Søstrene Grene og Normal, som alle kan findes i Rosengårdscentret. I er meget velkommen til at spørge, hvis der er en specifikt ting I gerne vil vide mere om.

3 svar til “MUST-HAVES TIL BRYGGERSET”

  1. Rebecca siger:

    Wow hvor er det altså bare fint!

  2. Mia siger:

    Hvor er den fine kurv der hænger på væggen?

  3. katarinanatalie siger:

    Den er fra Søstrene Grene 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *