MIT NYE PROJEKT: LULULUI

Den 24. oktober lancerede jeg en ny webshop, ved navn LULULUI. Med LULULUI tilbyder jeg at lave personlige fødselsplakater, milepælskort og invitationer, hvor man på hjemmesiden, selv har mulighed for at opsætte en plakat, og se designet inden man bestiller. Idéen til LULULUI kom til den 9. oktober i år, og derefter gik det ellers stærkt, med dejlig hjælp fra familie og venner, med at finde på navn, lave identitet og udvikle webshop. Det gik så stærkt, og jeg er så stolt af hvad den idé er blevet til.

Jeg elsker mit arbejde med LULULUI; at opleve glæden fra folk, som bestiller produkterne, og ser deres barns lille aftryk, på en fin plakat, de kan hænge op derhjemme. Det er fantastisk! Og har man ikke et aftryk fra sit barn, som måske er blevet ældre, er der flere designs at vælge imellem, så man altid kan få et så stort minde, som sit barns fødsel, op og hænge på væggen.

Kig en tur forbi mit arbejde på LULULUI, og kom meget gerne med en tilbagemelding omkring hvad du synes – det ville jeg elske! ♡

Skriv en kommentar