Kontorhjørne / Office || Katarina NatalieKontorhjørne / Office || Katarina NatalieNu synes jeg lige det var på tide at vise mit nye kontorhjørne i soveværelset frem på bloggen, for det er lidt tid siden jeg fik det lavet. I har måske fuldt med i min Snapchat story, da jeg var i gang med det. Selvom det er noget tid siden det kom op, så er jeg altså ikke helt færdig endnu – det er også derfor dette bare er et sneak peek. Skrivebordet er lavet af to OSB plader, som er skruet sammen med tre stykker træ, så det giver et lille opbevaringsrum imellem pladerne. Det er ret cool, synes jeg. Stellet er (selvfølgelig) lavet af vandrør, jeg er ret glad for at lave ting af. I kan se flere billeder fra mit soveværelse i dette indlæg.

En anden ting jeg lige ville vise, er min nye kontorstol, som er en fin sort KEVI. Jeg fik fingrene i den hos EIVU loppefund, som faktisk er min gode ven Ken og hans søde kæreste Pernille, som drager ud i landet på jagt efter skjulte skatte i form af skæve møbler og retro ting til hjemmet, og derefter sælger dem. I bliver lige nødt til at tjekke deres Instagram og Facebookside ud, så I kan se nogle af de fede ting de finder. Jeg er kæmpe fan af det de har startet, og er allerede stamkunde!

Hvad synes I om mit lille kontorhjørne? Jeg er i hvert fald ret godt tilfreds!

17 svar til “MIT NYE KONTORHJØRNE”

 1. Lisbeth siger:

  Hvor er det bare en skide smart ide med det lille mellemrum! Det vil jeg huske, hvis jeg en dag føler for at skifte mit nuværende skrivebord ud. Men hvordan er pladen? Hvis jeg husker rigtigt, så synes jeg, den slags plader plejer at have meget rå kanter, som jeg kunne forestille mig, at man alt for nemt ville komme til at sidde fast i?

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Camilla siger:

  Hei Katarina!
  Digger bloggen din, sjekker etter innlegg hver dag..
  Hva heter du på snapchat? vil gjerne følge med deg der også
  Klem Camilla

 3. Nanna siger:

  Hvor ser det fint ud! Hvor er den flotte kaktus købt?

 4. Tusind tak! Den er købt i Plantorama 🙂

 5. Tusind tak Camilla, det er dejligt at høre! Hedder katarinanatalie 🙂

 6. Mange tak! Pladen har en rå overflade, fordi det er træspåner, men den er slebet rigtig godt, og nu er den fin og glat 🙂

 7. Nicoline Christina siger:

  Hejsa 🙂
  Har fulgt din blog læææænge nu, og synes du bor så fint ! Med hensyn til dine flotte hjemmebyggede møbler, er de så til at holde rene? Tænker om ikke karklud og så videre ‘hænger fast’ i overfladen?
  Vh
  Nicoline Christina

 8. Christina siger:

  Super fint!
  Hvor er den hvide gitter opslagstavle fra. Den ser ikke ud til at være så stor, lige hvad jeg leder efter 🙂

 9. Det er et espalier fra IKEA jeg har spraymalet 🙂

 10. Tak Nicoline 🙂
  Overfladen er slebet rigtig godt, så der er ikke noget at hænge fast i. Jeg tager altid en støvkost først, til det værste støv og så klud bagefter.

 11. Anne siger:

  Hej :)! Hvilken slags væg er rørene skruet fast til? Det ser SÅ fedt ud!

 12. Tror bare det er en alm. betonvæg 🙂

 13. […] anden dag viste jeg mit nye kontorhjørne frem, og i den anledning ville jeg også lige flashe mit lille projekt fra i dag. Jeg gik i krig […]

 14. Kimmie siger:

  Hvor har du købt fødderne til stellet henne? 😉

 15. Det hele er købt i Bauhaus 🙂

 16. Anonym siger:

  Hvor har du købt den der stål-dims til dine blyanter henne? 🙂

 17. Den støvede jeg op i en genbrug 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *