Billedvæg / Imagewall | Katarina NatalieBilledvæg / Imagewall | Katarina NatalieForleden fik jeg lavet min billedvæg færdig, som jeg har placeret på den væg mit fjernsyn hænger på. Det var egentlig meningen jeg ville lave den over sofaen, men her har jeg fået en ny plan. Det er egentlig ikke noget specielt, jeg skal bare have nogle hylder op, hvor der skal stå en masse planter. Jeg fandt nemlig nogle rigtig fine brædder i genneren, og de skal selvfølgelig sættes op med vandrør.

Jeg har lavet mange ting herhjemme på det seneste, og jeg glæder mig til at vise billeder af det på bloggen. Bl.a. har jeg lavet et barskab af en benzindunk, et bord i mit køkken, ny gaderobeløsning og så det projekt over sofaen.

Hvis I er nysgerrige omkring hvor de forskellige billeder er fra, så kan de fås lige her.

I kan se min gamle billedvæg i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *