lejlighedkgv9
Før jeg kan komme helt på plads i den nye lejlighed, så skal jeg selv hen og lave en masse DIY ting. Jeg elsker når hjem er personlige, og at de ting man har kan fortælle en historie – derfor er jeg så vild med DIY projekter. Og selvfølgelig fordi det ofte er billigere at lave tingene selv. Der er rigtig mange ting jeg gerne vil lave, og jeg bliver inspireret og får nye idéer hele tiden, så derfor har jeg lavet en liste over de ting jeg skal lave til lejligheden inden for de næste par uger.. eller i hvert fald måneder(!) så jeg snart kan komme på plads.

Entré:
– IKEA skoskab sættes op med planke ovenpå
– Vandrør sættes op på væggen til overtøj
– Fundablokke til flere sko (ligesom jeg havde i dette indlæg)

Køkken:
– Opslagstavle af rionet
– Bænk af træ og evt. stel af vandrør
– Gardiner af vandrør og lagen

Soveværelse:
– Gaderobe af vandrør
– Sort kommode med lædergreb
– Skrivebord af OSB plade
– Seng af treller
– Loftlampe af ståltråd og lagen
– Sengetøj med plantetryk
– Gardiner af vandrør og lagen

Stue:
– TV bord af genbrugstræ og betonblokke
– Reol af rionet og planker
– Gardiner af vandrør og lagen

Det bliver super spændende med alle de projekter, og jeg er da spændt på om jeg når dem alle før jeg finder på noget nyt. Jeg har heldigvis ferie i næste uge, så der får jeg tid til at lave en masse ting. Jeg håber I har lyst til at følge med i mine projekter, og måske I også kunne blive inspireret til lidt boligfornyelse 🙂

11 svar til “MIN DIY TO-DO LISTE”

 1. Sikke en masse projekter! Det bliver spændende – jeg glæder mig til at følge med, og se hvordan det går 🙂

 2. Bodil siger:

  Glæder mig til at følge med og få gode DIY ideer!

 3. Fedt at høre :0)

 4. Lyder råt og spændende – rør og metal er jo ikke til at slide op heller 😀

  – Anne

 5. Der skal virkelig købes stort ind af vandrør! Det holder bare 😀

 6. Line siger:

  Jeg tror hellere jeg ville male den mørk grå farve 🙂

 7. Ville også være flot 🙂

 8. […] indlæg snakket om mine nye gardiner, som snart ikke er så nye mere, det gjorde jeg bl.a. i dette indlæg, og i dette indlæg. Det er nemlig nogen jeg selv har lavet, eller i hvert fald 50%. Gardinstangen […]

 9. Kimmie siger:

  Hvor får du fundablokkene henne? 🙂
  Så på din instagram at du har nogle skelethoveder rundt omkring, hvor køber du dem? 🙂

 10. Bauhaus, og hovederne kan købes rundt omkring. Det ene er f.eks. fra Magasin, og et andet fra eBay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *