katarinanataliexfemina2katarinanataliexfemina3katarinanataliexfemina4

Jeg blev i torsdags gjort opmærksom på af en veninde, at min bog 51 rå projekter til hjemmet har fået hele 3 fine opslag i det nyeste Femina, som kom på gaden den 28. december. Stolt pige lige her!! Køb magasinet, hvis I har lyst til at smugkigge lidt på projekterne (med fremgangsmåde), og så få da for dælen også fingrene i min bog! Den er megasej! Find den lige her.

Status her at jeg desværre har lagt mig syg (igen, igen.. igen) og må sande på min nuværende sengeliggende situation, at der desværre ikke bliver meget nytår for mig i morgen. Hvorfor skal man altid blive syg på de mest trælse tidspunkter, hvor der skal ske noget – og man glæder sig!? Typisk, i hvert fald for mig.. dog håber jeg at alle I derude, som læser med, får et rigtig godt og fantastisk nytår! Uanset om I skal sidde alene, eller være sammen med familie og venner.

Jeg har i dag trukket en vinder af min konkurrence i samarbejde med Helly Hansen, om en overlækker baselayer. Med hjælp fra Random.org blev vinderen Line, der har kommenteret som nummer 41. Stort tillykke!

4 svar til “MIN BOG I DET NYE FEMINA”

 1. Tina KH siger:

  Stort tillykke med at dine projekter er nået Femina:-)
  Synd du skal blive syg lige til nytår, kan du booste dig på en måde med ekstra c vitamin, varme, eller så….
  Håber det bedste for dig, så du kan fejre bare lidt nytår.
  Tak for dine fine indlæg i år og vi ses i 2018:-)

 2. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak for den søde kommentar Tina! Jeg drikker masser af te med citron og ingefær, og får spist en masse grønt, så håber det kan hjælpe lidt!
  Rigtig godt nytår til dig, og tak fordi du følger med 🙂

 3. Stine siger:

  STORT tillykke! Du og din bog er så seje ❤️ Glæder mig til at se hvad 2018 bringer os to! God bedring min søde.
  Mange knus S

 4. Katarina Natalie siger:

  Igen, tusind tusind tak <3
  Det glæder jeg mig virkelig også til! Håber du havde en dejlig aften søde du :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *