Kontor - malet væg og skrivebord

Jeg har de seneste par dage, været i gang med et par små projekter, og det ene er dette lille kontorhjørne i huset. Jeg er selvstændig, og arbejder derfor meget hjemmefra, og det er derfor vigtigt for mig, at have et sted med god plads og lys, hvor jeg kan være kreativ.

Skrivebordet er gammelt, og i solidt egetræ, som jeg faldt over i en salgsannonce. Det er så smukt håndværk, det trængte bare til en kærlig hånd. Jeg mener jeg gav 200 eller 300 kroner for det, og med en gang maling er det bare blevet så flot!

Farven er “Naturlig brun” fra Jem&Fixs ret lille udvalg af farver. Dén synes jeg virkelig kan noget med den varme tone, derfor fik jeg også idéen til at male væggen bag skrivebordet, hvilket jeg synes fuldender hjørnet.

Billederne nedenfor viser malingen, og hvordan skrivebordet så ud før det fik en makeover. Et andet projekt jeg er i krig med lige nu, er en makeover af vores gang, hvor vi havde et gammelt brunt skab stående. Det projekt kommer der også et indlæg om, i den nærmeste fremtid.

Kontor - malet væg og skrivebordKontor - malet væg og skrivebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *