Reklame for Photowall

Jeg har den sidste måned arbejdet i vores soveværelse, for at gøre det lidt hyggeligt, for det var virkelig trist – se bare før-billedet i bunden. Det er jo meningen at hele vores stueplan skal renoveres om 1-2 år, når vi er helt færdige i kælderen og med det udvendige, men i mellem tiden må stueplanen inkl soveværelse altså gerne være lidt lækkert at opholde sig i. Det synes jeg virkelig det er blevet nu!

Jeg fik Mikkel til at hjælpe mig med at skære nogle træplader, til et par natborde jeg havde udset mig – de er virkelig nemme at lave! Måske jeg skulle lave en guide? De blev malet grå, og så blev der sat tapet og væglamper op! Er det ikke blevet flot? Tapetet er fra Photowall, og de har et kæmpe udvalg af både tapeter, vægbilleder og posters. Vores er et vægbillede, som sættes op ligesom tapet. Det var faktisk ikke så svært, det tog bare lidt tid.

Fordi vores vægge er gamle og skæve, kan pladerne bagved ses lidt, og endnu mere fordi tapetet er i den sarte grå farve, så bliver det mere tydeligt, i forhold til hvis man havde valgt et design med mere spræl i, men jeg knuselsker det grå landskab med bjergene, så jeg fortryder det ikke et sekund! Jeg er helt vild med det udtryk det har givet rummet.

Før-billede:

Det trængte da, ikk? Tip: Skal du også fjerne savsmuldstapet, så start med at gøre det vådt med en forstøver, lad det sidde et par timer for at blødgøre, og derefter brug en tapetskraber til at fjerne det. Glemt alt om tapetdampere, det er slet ikke nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *