Linotryk fra 51 rå projekter til hjemmet af Katarina Natalie Linotryk fra 51 rå projekter til hjemmet af Katarina Natalie Linotryk fra 51 rå projekter til hjemmet af Katarina NatalieOkay – nu skal jeg nok snart holde op med at snakke om den skide bog. Men jeg er sgu ret spændt! I går fik jeg taget de sidste billeder til bogen, nemlig af to linoleumstryk der medfølger. Det er meningen det skal være lidt inspiration til hvordan man kan hænge dem op, f.eks. med sort tape i en større ramme, da de jo ikke er så store i størrelsen. Jeg synes de er blevet ret fine, hvis jeg må være lidt selvfed. Man kan se alle fire print i dette indlæg.

Jeg tæller stadig ned, og bogen udkommer om fucking 26 dage!! YIIIIHAAA! Vil du være helt sikker på at få fingre i bogen og de fire print, kan du forudbestille den lige her. HUSK at bruge koden ‘KATARINA’ for at spare 20% og få fri levering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *