I en ny kampagne fra Kildevæld, sætter de fokus på at være til stede, at leve i nuet og nyde de små øjeblikke. I har måske set den skræmmende mørkhårede dukke på den vildfarne cykel i TV? Yes, det er den. At nyde livets små øjeblikke er noget vi alle sammen helt sikkert glemmer – tit, jeg gør i hvert fald. Jeg fokusere meget på arbejde, på bloggen, på hvad jeg skal nå, og lave i løbet af dagen, ugen, måneden, hvad vi skal spise i aften, hvad jeg skal have på i morgen osv. osv. Jeg glemmer rigtig tit at stoppe op, og nyde lige dét øjeblik jeg er i. Kildevæld har udarbejdet nogle tankevækkende “fun facts” som beskriver hvor lidt vi mennesker lever i nuet, og hvor meget tid vi f.eks. bruger på sociale medier, og internettet generelt. F.eks. så bruger vi i gennemsnit 9 timer dagligt foran en skærm. Det er mange. Jeg er én af dem som bruger alt for meget tid med min computer og mobil. Ikke nok med jeg er blogger og bruger meget tid på at planlægge, skrive og dele blogindlæg, så arbejder jeg også hver dag foran en skærm igennem mit arbejde som grafiker. Det er fandme meget.

Ét af de små øjeblikke hvor jeg virkelig er til stede, og nyder det 100%, det er når Nikolaj og jeg hopper på vores mountainbike og kører en tur i skoven. Det er så befriende. Alle tanker fra hverdagens stress og ræs bliver lagt bag sig, og alt handler om lige dét øjeblik – dét øjeblik hvor man måske er ved at ramme et træ eller ligge sig ned i skovbunden – som jeg også gør tit. Jeg elsker at køre mountainbike, det giver en helt speciel følelse. Alle burde ha’ en ting hvor de kan slappe helt af, slå hjernen fra og bare være til stede. Hvornår kan I slappe helt af, og være til stede i nuet?

Kildevælds facebookside kan I se resten af deres “fun facts” og måske vil I blive inspireret til en måde, hvor I bedre kan nyde de små øjeblikke på. Det er så vigtigt at stoppe op og trække vejret – og husk at nyd det!

I samarbejde med KILDEVÆLD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *