Jeg skal ofte bruge mockups i forbindelse med arbejde på min webshop, og jeg er simpelthen blevet så træt af dem der ligger online. De gratis vel og mærke. De er sgu så kedelige, og altid meget opsatte (da de ofte er lavet i 3D). Men jeg gider jo heller ikke betale for mockups, vel? Det er der jo ingen grund til når man kan lave sine egne.

min Instagram har jeg de sidste par dage vist lidt af de her mockups jeg sidder og laver, og flere har spurgt ind, så derfor har jeg strikket en lille videoguide sammen, som hurtigt viser hvordan jeg laver dem. Der er jo uendelige muligheder for at lave mockups, ift. setup, rekvisitter, redigering, osv. men i videoen viser jeg altså hvordan jeg gør det. Der er altså intet rigtigt eller forkert i det her.

Jeg håber I fik noget ud af guiden! Hvis I faktisk ikke gider lave det selv og hellere vil betale jer ud af det, så vil jeg anbefale at kigge forbi MOYO Studio, de har mega mange fede mockups! Så er det tip også givet videre! Har I spørgsmål, er de selvfølgelig meget velkomne i kommentarfeltet. Haj-haj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *