Annonce af Homeish

LAMPE OG TERRARIE FRA HOMEISH // Katarina Natalie
Inden jeg fortæller om de nye ting, vil jeg gerne dele en nyhed, som er en ret big deal. Mikkel og jeg er nemlig begyndt at kigge efter hus(!!!!!) i fredags…. så det er mega nyt. Haha. Vi har snakket om det i et halvt års tid, men nu begyndte vi (læs; jeg) at kigge lidt for sjov. Jeg elsker at kigge efter hus, det er så fandens hyggeligt, så jeg tog tjansen. Sidder ofte og dagdrømmer lidt omkring hvordan man ville lave huset i stand og indrette – og så synes jeg det er ret sjovt, at få et indblik i hvordan andre bor. Haha.

Nåmen, jeg har bare sådan kigget i en uges tid, og vi har kørt et par ture for at se på et par stykker.. og jeg tror sgu allerede vi har fundet H-U-S-E-T! Gisp – så blev det sgu seriøst lige pludselig! Alt for tidligt også, jeg er jo slet ikke klar til ikke at kigge efter hus mere! Æuhhhh.. men det er helt perfekt!

LAMPE OG TERRARIE FRA HOMEISH // Katarina Natalie
Der kommer en opdatering omkring huset, men nu vil jeg lige vise et par fine ting, der er blevet tilføjet i den lille lejlighed vi bor i nu. Jeg har nemlig fået fingrene i det fineste grønne terrarie og en ny lampe.

Det grønne terrarie er fra Green Factory i Paris, som er et lille økosystem der passer sig selv. Det er selvvandene da der dannes dug på indersiden af glasset, som løber ned og vander planterne. Virkelig fint, ikk? Og eddersmart for sådan en som mig, der ikke har heeeelt styr på hvornår planterne skal vandes.

De fine terrarier forhandles udelukkede af Homeish i Danmark, og kan købes i forskellige størrelser både på deres hjemmeside og i deres fysiske (alle dage åbne) butik på Sydhavnsgade i København.

LAMPE OG TERRARIE FRA HOMEISH // Katarina NatalieLAMPE OG TERRARIE FRA HOMEISH // Katarina Natalie

Den fine lampe i det røgfarvet glas med messingdetaljer er fra Nordal, som også sælges hos Homeish. Den er lavet i slebet glas, hvor det klare glas i midten er lavet i et smukt mønster, som bliver lyst op i rummet. Den er så flot, og både kontrast og farve kan nemt passe ind i både en rå og feminin indretningsstil.

Nordal har mange lamper i forskellige designs hos Homeish, som bl.a. også huser brands som Design by Us, Foxy Potato og Louise Roe Copenhagen. Se flere lamper fra Nordal lige her.

 

Andre lækre sager fra Homeish

 
homeishprodukter
Links: Stol, spisebord, væglampe, skænk, bordlampe, lysestage, rullebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *