Annonce af Moodings

Katarina Natalie x Moodings
Katarina Natalie x Moodings

Jeg er typen som altid er totalt sent ude, når det kommer til julegaveræset. Jeg udsætter det altid til sidste øjeblik, og ender med at stresse rundt! Ved ikke hvorfor jeg udsætter mig selv for det hvert år. Mikkel og jeg har ikke fået købt en eneste gave endnu, så vi skal se og i gang.

Vi er for et par dage siden kommet hjem fra en virkelig fed tur til Island, og jeg skulle selvfølgelig lige smide mig med halsbetændelse og forkølelse, da jeg ramte sengen herhjemme. Fandme træls når der er så meget at se til, men heldigvis kom det ikke da vi var afsted.

Jeg er i fuld gang med at lave en guide til Island, som fortæller lidt om hvad vi har set, sådan lidt praktiske ting og så selvfølgelig også et budget. Dog ville jeg lige smide et godt tip op inden guiden er klar. Jeg står altid og er fuldstændig blank, omkring hvad jeg skal give min far i julegave, og det er hvert år! Den mand har alt, og ønsker sig intet. Derfor kom jeg i tanke om, en gave som alle kan bruge – nemlig krydderier!

Katarina Natalie x Moodings
Katarina Natalie x Moodings
Katarina Natalie x Moodings

Havsalt | Salt m. hvidløg og chili | Sort peber | Olivenolie | Bakke
 

Disse fra Nicolas Nahé kunne være en super gave til ham eller hende der har alt, eller bare en super gave generelt. Jeg ville blive mega glad for at få ting fra Nicolas Vahé i gave! Der er et kæmpe sortiment hos Moodings, med både lækre krydderier, skærebræt, olier, dressinger mm. Virkelig mange lækre sager!

Har du fået købt julegaver til alle du skal give? Eller mangler du lige de sidste?

 
HUSK du stadig kan nå at vinde et gavekort til Moodings på hele 3000 kr.!!! Det hele foregår i dette indlæg.

2 svar til “GAVEN TIL ALLE”

 1. Stay Strange siger:

  Hej Katarina.
  De er SÅ fine de olivenolier fra Moodings <3

  Af én eller anden grund virker link'ene ikke, når jeg går ind på din blog via bloglovin'… Jeg ved ikke, om det blot gælder mig, men jeg ville lige sige det 🙂

  Har i øvrigt først fundet din blog i dag (min fejl, klart), men jeg er vild med dit lidt rå monokrome interiørlook! Vi har en del interesser til fælles, ligner det, så jeg kommer klar til at følge med fra nu… 🙋🏻😄

 2. Katarina Natalie siger:

  Helt vildt fine!!!
  Tak fordi du skrev, det skal jeg da lige have tjekket op på 🙂
  Og fedt du følger med – tusind tak for de søde ord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *