Beklager det kun er indretning der ryger på bloggen lige for tiden, men mit hovede rummer faktisk kun dét, nu hvor jeg går og indretter den nye lejlighed i Odense. Jeg har været igang med at skulle lave en lille kontorplads i vores mini lejlighed, og den er så kommet til at se således ud. Jeg gider ikke de kedelige grimme skriveborde (stort set alle møbler) fra IKEA og Jysk, så jeg fik denne smukke plade sat op og den fungere super fint som skrivebord. 
Nu skal der ses Cartoon Network og nørdes på sofaen resten af dagen.

Ét svar til “Office space”

  1. […] sorte bordlampe passe fucking godt til vores nye skrivebord i mørkt råt træ, som I kan se lige her. Posted on 11/08/201313/01/2015Author katarinanatalieCategories […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *