Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

JEWELRY STORAGE

IMG_8210_3IMG_5925_5IMG_8222_3

Jeg købte for et par måneder siden lidt opbevaring til mine smykker, det har jeg virkelig manglet eftersom de bare lå i en pose. Det lille stativ til øreringe er fra eBay, og jeg har allerede vist det lidt frem på bloggens facebookside. Det har kostet 20 kr. inkl. fragt, og jeg synes det fungerer super fint. Hånden er også fra eBay, og den bliver brugt til de fleste af mine ringe. Den er ret sej synes jeg. Den koster 40 kr. inkl. fragt. Smykkeskrinet er jeg super glad for! Det er fra Søstrene Grene, og jeg kan faktisk ikke huske hvad det koster – omkring 70-80 kr. mener jeg, det er i hvert fald ikke voldsomt dyrt.

I kan se hvordan jeg opbevarer mine armbånd og ure i dette indlæg. Flere eBay tips i denne facebookgruppe.

Indlægget indeholder affiliate links

11 thoughts on “JEWELRY STORAGE

 1. Jeg synes det er så vildt, at du kan formå, at få jeres hjem til at se sort/hvidt ud (ligesom billedeeffekten) bare ved kun at have ting i den kombination. Dit hjem må være som, at leve i et sort/hvidt billede, din stil er så cool!

  xxx
  emilieberg.tumblr.com

 2. De er vildt flotte :3
  Er selv RIGTIG vild med eBay, sær smykker der fra, fordi jeg synes ofte de er pænere end hvad man kan få her hjemme og så de også en del billigere. 🙂

  Du kan se nogen af mine eBay goodies på min blog 🙂

  Knus Angie

Skriv en kommentar