Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

JEG GÅR MED EN STOR DRØM

Photos by Katarina Natalie
Jeg går lidt med tanker om at realisere en fotodrøm jeg har. Den drøm går ud på at jeg fraaaaa NU AF, eller i hvert fald i 2018, vil arbejde på at blive semi-prof fotograf. Jeg vil gerne tage flere billeder af natur, men mest af alt vil jeg arbejde med mennesker. Jeg har fornylig truffet en stor beslutning, som kommer til at påvirke min dagligdag rigtig meget her om få uger, og derfor går jeg med en masse tanker. Nogle af disse er bl.a. at starte noget foto-halløj op.

For at komme lidt i gang med min drøm, så har jeg oprettet en ny Instagram, hvor jeg vil udstille disse billeder, med både nye og gamle billeder. Udover profilen så har jeg også et par spændende aftaler i kalenderen, med søde piger som jeg skal tage nogle billeder af, så jeg kan begynde at udvide mit portfolio.

Hvis I er interesseret i at følge med i min kommende rejse, så kig forbi min nye Instagram – den hedder kn.photographs. I skal også endelig sende mig en mail på hej@katarinanatalie.dk, hvis I kunne været interesseret i at hjælpe mig med at udvide mit portfolio, ved at få taget nogle billeder. Jeg glæder mig til at komme i gang!

8 thoughts on “JEG GÅR MED EN STOR DRØM

  1. Jeg hepper i hvert fald på dig! Jeg følger også din nye instagram og det ser så godt ud!
    Hvilket kamera og objektiver bruger du til dine billeder? 🙂

  2. Tusind tak hvor er du sød!!
    Jeg bruger et Canon 60D med standard 18-55mm eller 55-200mm objektiv på. Sommetider bruger jeg også vidvinkel (10-18 mm) 🙂

Skriv en kommentar