JANUARUDSALG // ASOS & NELLY

Januarudsalg // Asos.com & Nelly.comAffiliate links // 1. Kjole 2. Cardigan 3. Jeans 4. Sweater 5. Jeans 6. Shorts

Jeg fik forleden shoppet lidt til både Asos og Nellys januarudsalg, og fik fat i nogle fine ting. Jeg har allerede modtaget det hele, og er super tilfreds – bortset fra de blå jeans er for store, og det er PISSE ærgerligt, for holdkæft de er fede! Æv! Så de ryger desværre retur. Min favorit er den grå sweater, den er simpelthen så fin. Jeg har haft den på én gang, og har fået flere komplimenter for den. Kjolen er også en tand for stor, men prøver at gi’ den en tur i tørretumbleren, så passer den nok bagefter.. hæhæ. Ellers må jeg sy den lidt ind. For en 50’er gider jeg ikke sende den tilbage. De sorte jeans er spot on! Sidder perfekt og er så lækre! Det samme med cardigan og shorts. Så det er helt perfekt. Jeg holder fortsat øje med udsalget, for kunne godt bruge nye sko…

Har I købt nogle fine ting til januarudsalg?

4 svar til “JANUARUDSALG // ASOS & NELLY”

 1. Nicoline siger:

  Har endelig fået købt en bomber jakke – kostede sølle 129 i Zara og er i lyserød – glæder mig allerede til foråret!
  Udover det, har jeg fået købt pænt undertøj i hunkemøller og et sæt undertøj fra Calvin klein til kun sølle 250 – bh’en alene plejede at koste 300!

 2. Jeg glæder mig også enormt meget til foråret! Kigger allerede efter sommertøj 😂 – lyder som nogle rigtig gode køb!

 3. Sara siger:

  Har selv haft kigget på de blå jeans virkelig længe hos Asos, synes de er så fede – så virkelig synd, at du måtte sende dem hjem igen!
  Jeg kunne ikke dy mig for at købe et par shorts fra Ganni, som jeg har været på udkig efter virkelig længe, og da de så var på tilbud var det om at slå til. Lækre køb du har gjort dig !

 4. Den er nemlig pisse fede, så det er så ærgerligt! Og shorts kan man aldrig have for mange af :0)

Skriv en kommentar