Interior wanties #3

interior2

billede
Jeg finder hele tiden nye fine ting jeg gerne vil tilføje i mit hjem – og det er heller ikke helt dumt, jeg skal nemlig meget snart til at indrette en hel del igen, samt lave en masse DIYs som I nok skal få at se, men indtil videre er det hele lidt en hemmelighed. Hæ. Jeg ønsker mig den fine grå sofa og sengetøjet meeega meget, og så vil jeg også gerne have et flot spisebord i rustikt træ som det på billedet. Sofaen er fra Ilva, bogen er fra Urban Outfitters, sengen er fra bedrenaetter.dk (se udvalget her) og resten er fra Ellos.
Jeg skal i weekenden på familie- og afslapningstur til Ærø (eksotisk, I know), og der tager jeg mit kamera med. Jeg har nogle planer om et par ret fede billeder jeg vil prøve at ta’ derovre, så jeg glæder mig til at komme afsted. Jeg kommer ikke til at blogge før engang i næste uge igen, men der skal jeg nok skrue op for lækre “cheap shit” indlæg, og så har jeg da også fået nogle fine ting hjem på det sidste, som jeg da ikke er i tvivl om I gerne vil se. Bl.a. min fine frakke i aktion, flere smykker og andre ting.

Skriv en kommentar