INTERIOR INSPIRATION NO. 3

Interior Inspiration || Katarina NatalieSom I ved er jeg lige flyttet ind i min fine nye lejlighed, eller okay, jeg har faktisk snart boet der en måned – det går fandme stærkt. Jeg går med så mange forskellige idéer til projekter jeg skal lave, og selv min veninde synes det er uoverskueligt. Så er der vist noget om det. Og fuck jeg glæder mig til at være færdig – og så alligevel ikke. Det er jo faktisk ret hyggeligt at gå og lave ting, og stille og roligt få orden på det forskellige. I går fik jeg f.eks. sat gardiner op i soveværelset, det er endnu et DIY projekt som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg har nemlig selv “lavet” gardinerne, og de er blevet råfede! Skal I nok høre mere om. Lige nu går jeg og drømmer om at male to af mine vægge sorte, og få en masse rå flotte møbler, lige som på billederne.

Nu vi er inde på det her med flytning, så er der jo fucking mange ting man skal huske når man skal til og trække rødderne op, og flytte til sit nye bo. Hvis man, som jeg, ikke helt kan overskue alle de ting – jeg glemmer bl.a. altid og melde flytning i god tid, og få søgt boligstøtte, så har BOXIT faktisk lavet en flytteguide med 15 ting man skal huske når man skal til at flytte. De er skide gode lige at gå igennem, for så ved man at man husket det hele. I kan se listen over alle 15 punkter lige her.

I samarbejde med BOXIT

2 svar til “INTERIOR INSPIRATION NO. 3”

  1. Line siger:

    Din stil matcher min spot-on, så jeg glæder mig selvfølgelig til at se dine gardiner!!
    God arbejdslyst med dine projekter!

  2. Tusind tak Line 🙂

Skriv en kommentar