IMG_1349 copy
For dem som ikke allerede ved det, så er jeg lidt af en kamera freak, specielt med gamle kameraer. Dog har jeg forelsket mig i dette nymoderne polaroid kamera, fordi jeg synes det er så charmerende og retro at billederne bliver fremkaldt med det samme. Jeg er så heldig jeg kender en super dejlig fyr som lige har været i USA på roadtrip i en hel måned og han købte dette smukke kamera med hjem til mig, som jeg har ønsket mig i flere måneder. Jeg har kigget meget på det på eBay, men jeg har alligevel været for nærrig til at give 700 kr. for det inkl. 2 film, så jeg bad ham kigge efter det i USA og købe det med hjem hvis han fandt det til en god pris. Jeg er pisse glad for det allerede, og glæder mig til at vise jer de billeder jeg får taget med det.

8 kommentarer til “ Fujifilm instax mini 8 ”

 1. Hej,

  Kan man ikke købe det i en fysisk butik i Danmark? Og hvad så når de 2 ruller er brugt, hvor får man så købt flere? 🙂

  // Pernille

 2. Det tror jeg desværre ikke man kan, jeg har i hvert fald ikke set det nogen steder. Man kan købe flere film på eBay 🙂

  Kram

 3. Hej 🙂

  Du kan købe det i Urban Outfitters! Det samme gælder filmene. Kig eventuelt på deres webshop også! 🙂

  / Caroline

 4. Jeg har et helt magen til! Det super lækkert! Fik det i julegave sidste år. Det kan fåes i Århus i starten af gågaden når man går fra banegården og ned af. Kan ikke huske hvad forretningen hed desværre 😉

Skriv en kommentar