insta221. Mit anatomiske hjerte lige efter det var blevet lavet. 2. Plante komsammen i køkkenet. De vindueskarme skal jo tørres af engang i mellem… 3. De fineste kokedama fra Jem&Fix. De er så seje! 4. Billede fra jeg fik farvet håret sidst. Skal snart igen, denne gang bliver det bare farvet som det er i dette indlæg. 5. Mit mega seje skab – som I nok efterhånden har set mange gange. 6. Et lille hjørne af mit skønne badeværelse. Hvilket jeg faktisk slet ikke har vist frem på bloggen før. 7. Kaktusser på min stålreol fra Bauhaus. Dén har I også set et par gange. 8. Lidt fra vindueskarmen i stuen.

Jeg sidder og arbejder på noget nyt i dag, noget nyt og spændende, som ikke har så meget med bloggen at gøre, men det bliver selvfølgelig vist frem her alligevel, når jeg engang er færdig. Senere skal jeg en tur på Trinity Hotel i Fredericia og spise med det meste af familien, for dér arbejder min søster nemlig, og hun har for kort tid siden vundet titlen som Danmarks bedste Konferencekok, så dét skal fejres! Jeg håber I alle får en smækkerlækker søndag!

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //22”

  1. Lisbeth siger:

    Du har simpelthen sådan en fed sans for detaljer. Meget gennemført og lækkert! 🙂

    Go’ søndag
    // http://www.moonlitmadness.dk

  2. Tusind tak! Hvor det sødt af dig at skrive 😃🙌🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *