Katarina Natalie Instagram

1. En tattoo fra drukferie i Bulgarien…. var heldigt den blev så fin som den gjorde. 2. DIY potte af reb. I kan se hvordan den er lavet i dette indlæg. 3. Min yndlingshalskæde er denne smukke sag fra Erbs. 4. Styling af salt og peber for PUIK art. Se indlægget lige her. 5. Det fineste hårspænde fra eBay til ingen penge. I kan finde link i dette indlæg. 6. Mit dejlige PEN. Kan klart anbefales hvis I mangler et lille kamera, som kan tage skarpe billeder og lækker video. 7. Styling af plakat for Nune. Se mere i dette indlæg. 8. Den fineste sorte bucket bag. Find link lige her.

Jeg har jo allerede vist jer min sorte væg i soveværelset, og dertil mit smukke sorte locker, men jeg har ikke rigtig fortalt så meget om det, så i morgen kommer der et indlæg på bloggen hvor jeg fortæller lidt om hvor det er fra, hvad jeg har lavet ved det og før/efter billeder af det.

Alle billederne er fra Instagram, hvor jeg hedder @katarinanatalie – husker I at følge?

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //20”

  1. Thea siger:

    Super fede billeder
    Håber du har enn skøn dag
    lifestylexblogger.blogspot.dk

  2. Tusind tak Thea 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *