insta19

1. Min fine fine lightbox fra eBay, som I kan læse mere om i dette indlæg. 2. Kalender for 2016 fra Another Poster Shop. Den kan købes lige her. 3. Smukke smukke eBay boots, som I også kan læse mere om i dette indlæg. 4. Flashback til Paris som jeg besøgte sommer 2013 med min bedste veninde. Det var en uforglemmelig tur! Jeg har ét indlæg fra Paris her på blogge, og det kan I læse lige her. 5. Denne frakke er et af mine absolut bedste køb på eBay. I kan læse om den i dette indlæg, og se mig med den på lige her. 6. Én af mine favorit plakater fra Another Poster Shop. Den kan købes lige her. 7. Billedet her er fra jeg havde været ved frisøren sidst og fik mit hår lavet gråt. Jeg var helt vild med resultatet! Jeg har beholdt den kolde tone i mit hår, og jeg tror aldrig jeg går væk fra den.. I kan se flere billeder i dette indlæg. 8. Min elskede Adidas rygsæk som jeg købte til Black Friday, og bruger hver evig eneste dag. Se mere i dette indlæg.

Det bliver altid sådan nogle hjernedøde sene indlæg jeg smider op på bloggen, så jeg håber at I, mine kære stalkere, er natteravne og ser dem alligevel. I dag; jeg har endelig fået samlet min nye sofa, som I måske har set på snapchat (katarinanatalie) og den er så LÆKKER! I bliver nødt til at se den. Snart. Skal nok smide billeder på bloggen. Nu skal der så laves sofaborde, og jeg har en pisse god idé..

Alle billederne er fra Instagram, hvor jeg hedder @katarinanatalie – husker I at følge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *